Accommodatie

Assel Don Bosco Centrum beschikt over vier gebouwen van deze wordt regelmatig gebruik gemaakt door andere Don Bosco organisaties, maar ook scholen en particulieren. Het centrum ligt midden op de Veluwe met naast de mooie natuur. Het terrein van het centrum naast de mooie omgeving bied genoeg ruimte voor sport en spel activiteiten. Naast dit alles zijn er ook nog veel attracties in de buurt en genoeg om te doen op het terrein en in de omgeving

Onze Accommodaties

De Villa

De Villa bestaat uit een gastenhuis (links van de entree) voor maximaal 13 personen en een gedeelte rechts in het gebouw, dit is een groepsaccommodatie voor 25 personen. Het is ook mogelijk om beide gedeelten, tezamen te huren.

De Piramide

De Piramide is zeer geschikt voor bezinning en creatieve programma’s voor een groep van tien personen.

De Kampschuur

De Kampschuur is geschikt voor grotere groepen (tot achtenzestig personen). Er zijn twee slaapzalen, een grote ruimte voor allerlei activiteiten, een grote keuken toiletten en douches.

De Stal

De Stal is geschikt voor jeugd/jongeren (bijv. scholen) en diverse andere groepen en voor het houden van (familie) reünies. Het is een flinke grote ruimte met een keukenfaciliteit, voorzien van bar/buffetplek en een zolderverdieping (geen slaapruimte). Het is een ruimte voor het houden van allerlei activiteiten, en met een buitenplaats voor het houden van bijvoorbeeld een barbecue.