Gastenboek

De DeeBeetjekampen zijn begonnen. De eerste week was er volop zon. Zoals een goed DeeBeetjekamp betaamt hebben zij van een nood een deugd gemaakt. De boer had een sproei-installatie aanstaan die een stuk over het pad bij het bos de mais beregende. Ook de weg dus. Wat anders van deze gelegenheid gebruik maken om met de gegeven situatie een waterspel te houden. Eigenlijk wordt het water zo tweemaal gebruikt.
De sfeer is hartstikke goed en het plezier straalt van de gezichten van de jongeren en de leiding af.

Nog twee weken en dan is het voor de zomer gebeurd. In het najaar is er een weekend. Ook leuk.

Het meditatiebos krijgt steeds meer het karakter van een inspiratie- en meditatiebos. Dit jaar is er met volle aandacht gewerkt aan nieuwe objecten. Zo staat er een tribune met 80 fietszadels als ware in een theater. De zadels kijken naar een ingegraven fiets. Er is een kerstboom geplaatst met fietszadels. En klein boompje is nog in de maak. Er is een nieuwe welkomsbord met de tekst va Koos Meijerink en de bekende tekst uit de kerk van Baltimore is opnieuw in een spanframe gezet. Daarbij is, midden in het bos, een kleine tuinvijver geplaatst met waterplanten. Nu met de hitte maken de bijen daar verstandig gebruik van als drinkplek. In de betonnen bak liggen prachtige waterlelies. Verder in het bos zijn er heel wat kleine dingetjes bijgezet. Het is echt genieten.

In de week van 13 tot 20 juli in de Clodderklup, voorheen schildersclub uit Utrecht, een week in Assel Don Bosco Centrum geweest. Zij hebben inspiratie opgedaan en zeker inspiratie gegeven. We werden enorm verrast met kunstzinnige objecten die deze week speciaal voor het meditatiebos zijn gemaakt. De kunstenaar is Pim Mocking. De objecten zijn vogels gemaakt van oud bestek. Zij staan gegroepeerd in het bos en het is een, letterlijk en figuurlijk een schitterend gezicht. Zeer wel de moeite waard om eens komen te bekijken. Vijf vogels van diverse pluimage bevolken nu het bos. Foto's te bekijken op facebook. De kunstenaar heeft toegezegd om eind augustus iets anders voor het bos te maken.

Bedankt Pim en de enthousiaste groep uit Utrecht die Pim de nodige inspiratie heeft gegeven.

Wat een fijne plek, wat een fijn huis. We voelden ons heel erg welkom in deze prachtige omgeving.
Complimenten voor de uitrusting van het huis.
We hebben hier een heel fijn weekend gehad, wat al begon met de prettige en persoonlijke ontvangst.

Ana Koning, WWW-vrouwenweekend
8 oktober 2017