Wie zijn wij

Assel Don Bosco Centrum biedt ruimte voor bezinning, vorming en ontspanning aan jonge mensen en aan volwassenen die zich inzetten voor jeugd en jongeren. Het is een zelfstandig werk, behorende tot de Don Bosco Werken Nederland (DBWN), en heeft een eigen bestuur. Het werk wordt gedragen door vrijwilligers, waarbij de dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd.

In Assel is een Salesiaanse communiteit. Er wonen nog 3 salesianen.

Het werk wordt financieel gesteund door de Don Bosco Werken Nederland en verschillende fondsen. Voor een overzicht van onze favoriete websites lees verder.

Het Centrum biedt ruimte voor vergaderingen, conferenties, bezinningsdagen en studiedagen met de mogelijkheid tot overnachten. Ook familiereünies zijn mogelijk.  (zie accommodaties)

Op het terrein van Assel Don Bosco Centrum is een AED info
 (Automatische Externe Defibrillator), welke naast de ingang van de Kampschuur hangt.

Het groene kastje, waarin het apparaat hangt is makkelijk te openen door een ruk te geven aan het deurtje, waardoor de verzegeling verbroken wordt.

Het is een gebruiksvriendelijk apparaat en beschikt tevens over een aparte unit voor kinderen. Het gebruik van de AED wordt begeleidt door zowel gesproken tekst als door een visuele aanduiding van de verschillende handelingen.

Voor ons adres, telefoonnummers, email en een routebeschrijving zie ook de contactpagina.

Ons adres:

Pomphulweg 106
7346 AN Hoog Soeren
Tel: 06 – 83 56 55 17     
b.g.g. 06 – 12402184
email: info@asseldonboscocentrum.nl