Vrijwilligers

Assel Don Bosco Centrum wordt gedragen door een team van vrijwilligers. Ze zetten zich in voor:

  • Gastenontvangst: De teamleden ontvangen onze gasten, weten zich verantwoordelijk voor hun welzijn, proberen mee te denken bij eventuele vragen en beheren het centrum. Ook zelf genieten ze van het verblijf op deze unieke plek in de natuur en zijn ook intermediair tussen de gasten, de communiteit en het gebruik van de nabijgelegen H.Geest-kapel.
  • Eigen Vormingsaanbod: Een eigen bezinnings- en vormingsaanbod, wat o.a. bestaat uit het organiseren van enkele avonden, waarbij maximaal 12 gasten niet alleen worden uitgenodigd rond een maaltijd maar ook rond een bezinning. Lees verder op de pagina Activiteiten.
  • Technische ondersteuning: De leden van deze groep zetten zich in voor het onderhoud van gebouwen en terreinen. Dat onderhoud omvat zowel het maaien van het gras, het legen van dakgoten, controleren van de elektriciteit en al dergelijke aandachtspunten.
  • Publiciteit: De website is gerealiseerd door Geurts, Webdesign en Development: ontwerp, bouw, adviezen bij de vormgeving en technische aspecten. De foto’s voor de website zijn gemaakt door Koen Webbers.