Frits Jan de Haan

Mijn hele leven heb ik mij aangetrokken gevoeld tot minderbedeelden. De filosofie van Don Bosco spreekt mij mede daardoor zo aan. Ook ik wil graag meewerken aan het gestalte geven aan een bruisend Centrum.

In mijn voormalige werk als docent heb ik gewerkt met meervoudig gehandicapten, LOM-kinderen en op een ROC in het team Sociaal Werk. Altijd heb ik mij bekommerd om die leerlingen die moeite hadden met leren en het leven. De filosofie van Don Bosco spreekt mij mede daardoor zo aan. Ook ik wil graag meewerken aan het gestalte geven aan een bruisend Centrum. Dat een ieder zich op z’n gemak voelt en kan genieten van de natuur en de rust. Het is een prachtige plek om tot bezinning te komen en te reflecteren.

Hopelijk komen er mooie initiatieven voort uit de diverse projecten en komt het jongerenwerk weer meer tot z’n recht. Mede door de samenwerking met mijn vroegere studenten en het Centrum is er een project van start gegaan om jongeren naar Assel te krijgen. Voor mij is daarom de cirkel rond!